Isa Emmanueli tänusõnad

EmmanuelGrande

Laupäeval, 4. mail 2024 pühitseti preestriks Emmanuel Parra Moyo. Täname kõiki palvete eest ja edastame isa Emmanueli tänusõnad.

Ma soovin tänada teid kõiki südamest, kes olete mind oma palvetes hoidnud minu preestriks pühitsemise teel. Eelkõige tahaksin tänada meie Piiskop Philippe`i, seminari koolitajaid, katehheiste, seminariste ja kõik preestreid, kes mind on aidanud. Eriliselt tahan tänada oma peret, kes juba väga noorelt kõigi raskuste kiuste püüdis mulle usku edasi anda ja õpetasid mind alati Issandat esikohale seadma. Tahaksin tänada ka oma neokatehhumenalse tee kogudusi Tšiilis, Madriidis ja samuti tänan neokatehumenaalse misjoniperedsid - nii Tallinnas kui ka Tartus - kes olid samuti nendel aastatel tunnistajaks, kuidas Jumal töötas minuga.
Samuti soovin tänada kogu Eesti rahvast kõigi nende aastate eest mil teie olete mind suure armastusega vastu võtnud, teie sõpruse eest, teie kultuuri ja keele eest, mida ma olen õppinud armastama ja tundma.
Samuti tänan veelkord teid kõiki ja palun teid jätkuvalt minu eest palvetada, et Issand teeks mind alandlikuks ja annaks mulle oma poja Jeesuse Kristuse teenimise vaimu, kes ei tulnud, et teda teenitaks, vaid et ise teenida.

Tänan teid väga!
Isa Emmanuel Parra

Copyright © 2020 Katoliku Kirik Eestis. All Rights Reserved.

Search